The most Popular in Finland

Keksi varoitus

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä eli keksejä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste

 

COVID-19 ohjeistus

TERVETULOA RAVINTOLAAN!

1. TERVE ♥
Astuessasi ravintolaan olethan oireeton.

Asiakkaiksi saapuville ilmoitetaan näkyvästi, ettei henkilö, jolla on koronavirustartuntaan sopivia oireita, saa tulla ravitsemisliikkeeseen. Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, maku- ja/tai hajuaistin menetys, pahoinvointi ja ripuli.


2. TURVAVÄLI

Asiakkaille esitetään yleiset hygieniaohjeet käsien pesusta ja desinfioinnista ja yskimis- ja niistämishygieniasta sekä muistutetaan riittävän etäisyyden pitämisestä muihin kuin omaan seurueeseen kuuluviin henkilöihin.

Ravitsemisliikkeen sisätilassa saa samanaikaisesti oleskella enintään puolet siitä suurimmasta asiakas- tai henkilömäärästä, joka on mainittu anniskeluluvassa.

Alkoholilaissa tarkoitettu anniskelu voidaan aloittaa aikaisintaan klo 9 ja anniskelu on lopetettava kiihtymistason alueilla klo 00 ja liike suljettava klo 01. Leviämistason alueilla anniskelu on lopetettava klo 22 ja liike suljettava klo 23. Perustason alueilla ei ole erillisiä rajoituksia.

Asiakkaiden on noudatettava ravintolan toimintatapoja ja henkilökunnan antamia ohjeita. Jos asiakas ei niitä noudata, henkilökunnalla on oikeus poistaa hänet tiloista majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain nojalla.  


3. HYGIENIA

Mikrofonit desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytössä on myös kertakäyttöiset mikrofonisuojat ja UV-desinfiointilaite. Laulutilaukset otetaan vastaan mobiilisti. Halukkaille on tarjolla myös kertakäyttöisiä suojahanskoja.

Maksamisessa suositaan kontaktittomia maksutapoja; korttimaksamista ja lähimaksua. Maksupäätteitä puhdistetaan ja desinfioidaan tehostetusti. Ravintoloiden kassoilla käytetään mahdollisuuksien mukaan pleksejä henkilöstön suojana.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä ravintolatiloissa.

Leviämistason alueilla laulaminen tapahtuu omalta istumapaikalta. Mikrofonit toimitetaan asiakkaalle pöytään tarjoilijan toimesta ja haetaan laulun lopuksi pois.

 

RAJOITETUT ASIAKASPAIKAT RAVINTOLAKOHTAISESTI

Helsinki

Restroom

• Asiakaspaikkoja: 22,5

Kuparikulma

• Asiakaspaikkoja: 49,5 + Terassi: 60

Populus

• Asiakaspaikkoja: 49,5 + Terassi: 16

AnnA K.

• Asiakaspaikkoja: 22,5

Pataässä

• Asiakaspaikkoja: 99 + Terassi: 12

Erottaja

• Asiakaspaikkoja: 82,5 + Terassi: 24

 

Jyväskylä

Pataässä

• Asiakaspaikkoja: 100 + Terassi: 30

 

Lahti

Pataässä

• Asiakaspaikkoja: 33

Tampere

Pataässä

• Asiakaspaikkoja:

 

MaestroPro: Karaoken turvallisuus koronan aikana